Lees hieronder wat andere lezers vonden van het boek “De man aan de overkant” of laat uw eigen beoordeling achter….

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De man aan de overkant
Average rating:  
 21 reviews
 by Theo v. Emmerik
Adembenemend

Oskar, nogmaals heel veel dank voor je uitgebreide verhaal gisteravond in het clubgebouw van Mc.Alkemade over de motortochten die je hebt gemaakt naar het midden oosten aangevuld met adembenemende foto's en video's, een inspirerende avond waarin je ons meenam in alle belevenissen en indrukken opgedaan tijdens je motorreizen. Een hele mooie educative avond om nooit te vergeten.. Thanks Oskar

 by Edzo de Vries
Onbekend zand

Wat een meeslepend verhaal heeft Oskar geschreven over zijn tocht door het Midden-Oosten. Ik heb het in één (twee 😉) adem uitgelezen. Om elke bocht en in elk dorp of stad wachtte weer een nieuw avontuur of een aangrijpend verhaal. Goed geschreven zodat het makkelijk wegleest. Zonder oordeel over andere culturen en meningen met op het eind mooie bespiegelingen van het leven. Kortom, een mooi avontuurlijk boek met aangrijpende verhalen/

 by Hans van der Eijk
Echt een aanrader

Een heerlijk boek om te lezen, waarbij je het gevoel hebt dat je samen met Oskar op reis bent. Prachtige verhalen met een goede dosis humor en zelfrefelectie tussendoor. Het boek leest uitermate makkelijk weg en is ook boeiend voor niet-motor rijders zoals mijzelf.

 by Jan Braber
Geweldig verhaal

Dank je Oskar dat je de lezer deelgenoot maakt van je motortocht, je ervaringen, je ontmoetingen en de lessen. Prachtig hoe je de verschillende culturen van de landen waar je doorheen gaat, de warme ontvangsten aan de lezer doorgeeft. Topboek!

 by Wil Seldam
De man aan de overkant

Beste Oskar, dank je wel dat je ons nog plaats kon laten nemen op jouw al zwaar volgepakte motor en ons mee hebt genomen op dit avontuur! Je bent een fantastisch verteller en hebt ons door jouw ogen mee laten kijken naar het mooie in mens en natuur! Ik kijk nu al uit naar het volgende boek; 'voorlopig niet over nadenken......alhoewel.......'.

 by Hans den Ouden

Oskar, ik heb genoten van je boek. Het leest lekker vlot en voor mij, als reiziger, heel herkenbaar- al zijn wij meestal met zijn tweeën onderweg.
Groetjes Hans
FB: Motorcycle Travels

 by Casper Lohuis
Lekker geschreven reisverhaal

Oskar heeft met dit boek een heerlijk en makkelijkleesbaar reisverhaal geschreven. Hij geeft ook deels een inkijkje in wie hij is en wat hem drijft. Althans, gedeeltelijk misschien ;-). Dit boek gaat over de landschappen en de ontmoetingen. Ontmoetingen met professionele reizigers die zaken goed voorbereiden maar ook met malloten op oude motoren ogenschijnlijk zonder enig plan. De Koreaan is mijn favoriet. Ben benieuwd of Oskar en hij elkaar in dit leven nog een keer zullen ontmoeten. Ben jaloers op iedereen die het durft om de tijd te nemen voor zo'n bijzondere reis door complexe landen. En ja, ook ik heb het in één ruk uitgelezen.

 by Casper Bart
De man aan de overkant (van onze ontbijttafel)

Ik heb een heel stuk bij je achterop mee mogen rijden tijdens je reis, althans zo voelde het. We hebben elkaar in Armenië ontmoet en we weten wat het is om lang en ver te reizen. Het gevoel van vrijheid. Je beschrijft een prachtige reis door schitterende landen! Bedankt dat ik even mocht meeliften.

Groeten Casper

 by harold
de man aan de overkant

Mooi boek over een nog mooiere reis! Ben er jaloers op!
De Letterlijke man aan de overkant geeft te denken over wat voor geluk we hier hebben!
Dank je wel voor deze reis, in boekvorm. Maar staat inmiddels ook mijn lijstje..

 by Bart
Jammer dat het uit is

Een dergelijke reis staat al op de wishlist en dus was dit een mooi gedroom! De tijd zal het leren enne.... pagina 78... “Later zou ik nog vele andere stellen met Land Rovers ontmoeten, allemaal ergens wachtend op onderdelen”.... als ik zou gaan dan met de Land Rover inclusief voldoende onderdelen dus 😉 of toch de GS.... time will tell!

Kortom, een aanrader om te lezen!

 by Ario Gouw
mee gereisd

Heerlijk om deze reis mee te beleven.
In een adem uit gelezen.
Mooi geschreven.

 by gerrit van der kolk

Verschillende boeken over motor reizen gelezen maar dit is een toppertje.
Ook veel informatie.

 by Rob Pronk

Tijdens zijn reis al mogen genieten van de prachtige verhalen die Oskar toen via facebook deelde. Het mooi met oog voor detail kunnen beschrijven van de vele indrukwekkende momenten tijdens zijn reis, de humor die Oskar in zijn verhalen weet te leggen en het zo mooi kunnen beschrijven van het ware reizigersgevoel zijn maar een paar redenen om dit boek direct aan te schaffen en in een ruk uit te lezen.

 by Marcel Schapendonk
De man aan de overkant

Mooie aanvulling op Man in het zadel, van hier naar Tokio, Dreaming of Jupiter.
Leuk om inspiratie op te doen voor mijn eigen reizen. Had best wat dikker mogen zijn, maar goed we kunnen niet allemaal zoveel tijd nemen als Paul van Hooff.
Ik heb m in 1x uitgelezen in ieder geval.

 by Peter Metselaar
Achterop bij Oskar

Een boek in het rijtje van Dansende Buffels (Mirjam Grunwald) en Man in het zadel, Van hier tot Tokio (Paul van Hooff). Eigen stijl van schrijven en reizen, alsof je achterop zit. Heerlijk. Voor het slapen gaan effe lezen. Kwartiertje gaat over in een uur en droom er letterlijk en figuurlijk bij weg. Met de atlas ernaast om de route nog visueler te maken. Aanrader en de kijk op de mens wereldwijd gaat zeker positiever worden!

 by Jon Smak
Lekker meereizen...

Lekker meereizen met Oskar, dat is wat je doet als je zijn boek leest. Herkenbaar, relaxed...en dat biertje is zo lekker na een dag stofhappen en bergen en haarspeldbochten bedwingen.
Het boek is een must-have voor elke avontuurlijke geest.

 by Patrick
Heerlijk (motor)reisboek

Via de aanbeveling van Paul van Hooff op facebook werd dit boek onder de aandacht gebracht. Gelijk besteld en snel in huis. Wat een heerlijk boek om te lezen. Leest lekker vlot weg en je beleeft de reis echt mee. Zeker in deze tijd waar reizen bijna onmogelijk is is het heerlijk om hier bij weg te dromen en stiekem ook zo'n reis te plannen. Zeker een aanrader.

 by Bart Hegeman
In gedachten achter op de motor.

In een tijd dat we noodgedwongen niet mogen en kunnen reizen heb ik met veel plezier in gedachten achterop meegereden met het lezen van "de man aan de overkant"! Stof, ontbering, prachtige aangezichten, lieve mensen en aan het eind een koud biertje!

 by Bram
Super genoten van deze beleving

Ik Aangezien ik ook deze kant eens op wil gaan op de motor, kon de timing niet veel beter. Heel fijn, herkenbaar, reflecterend geschreven.
Dank voor de deling van het avontuur, inspiratie en vooral de ideeen!

 by Peter Voogt
Demanaandeoverkantopschoot

Voor het weekeinde het boek besteld en de volgende dag netjes verpakt in huis. Met een persoonlijke noot voorin!
De afgelopen dagen heeft “De Man aan de Overkant” op schoot gelegen en ik heb het met veel plezier gelezen. Zoals ik zelf en mijn vrouw ook van elke reis een dagboek bijhouden. Zeker met zoveel dagen op de motor weet je achteraf soms niet meer wat welke dag heeft gebracht.
Een prachtig verslag, mooi afgewisseld met persoonlijke beschouwingen en zicht op andere activiteiten die Oskar heeft gedaan.
Samen hebben we de nodige parapente vluchten gemaakt. En al lezende hoor ik Oskar naast mij op de bank zijn motor avontuur vertellen.
Een prachtig boek, qua inhoud, qua formaat, qua vormgeving en vooral qua manier van vertellen. (Alleen gebruik ik voor het wisselen van een motorband bandenlichters 😉

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»