Boek een lezing: introductie

Oskar Verkamman is een gepassioneerd spreker (motivational speaker) over solo motorreizen, avontuur, ondernemen en leiderschap. Hij is tevens  auteur van boeken over zijn reizen spreekt regelmatig bij bedrijven, motorclubs, verenigingen en dorpshuizen,. Hij nodigt je dan ook van harte uit om contact op te nemen mocht je interesse in een lezing hebben.

Voor clubs en verenigingen

Mijn lezingen zijn meer dan alleen maar praten over motorreizen; het zijn boeiende verhalen die de geest prikkelen en de harten van het publiek raken. Tijdens mijn presentaties neem ik je mee op een reis vol avontuur, zelfontdekking, mooie landschappen en onvergetelijke ontmoetingen.” Hier is wat je kunt verwachten:

  1. Inspiratie: Ik deel mijn persoonlijke reiservaringen en licht toe wat die ervaringen met mij als persoon heeft gedaan.
  2. Anecdotes: Er gebeurt van alles tijdens een reis, van indrukwekkende voorvallen tot grappige gebeurtenissen. De presentatie zit er vol mee, af en toe een traan maar meestal een lach.
  3. Foto’s en filmpjes: geen verhaal is compleet zonder mooie foto’s. Als amateur fotograaf heb ik me tijdens de reizen helemaal kunnen uitleven.
  4. Praktische Inzichten: Leer hoe je je eigen motorreizen kunt plannen, uitrusten en veilig uitvoeren, met tips die ik onderweg heb opgedaan.
  5. Q&A-sessie: Stel vragen en krijg inzicht in alles wat te maken heeft met motorreizen en avontuur

Spreker voor bedrijven: motivational speaker – leiderschap

“Naast mijn avontuurlijke reizen en activiteiten heb ik jaren lang gewerkt voor grote corporate ondernemingen als Dell en Lenovo. Voor beide bedrijven was ik met mijn teams verantwoordelijk voor de EMEA logistiek. Sinds 2009 ben ik zelfstandig ondernemer en run ik samen met een partner een Europees Executive Search bedrijf. Tijdens de bedrijfspresentatie  put ik niet alleen uit de avontuurlijke reisverhalen. Ik maak ook gebruik van mijn ervaringen die ik heb opgedaan in een 15 jarige paragliding carrière en natuurlijk het ondernemerschap. Ik koppel deze lessen aan leiderschapsvraagstukken zoals beslissingen nemen, op jezelf vertrouwen, omgaan met risico’s en omgaan met tegenslagen.” Ook tijdens deze sessie ontbreken de anecdotes, foto’s en filmpjes niet.

LinkedIn profiel

Boek nu een Lezing

Ben je klaar om een reis van inspiratie en avontuur te maken? Als motorreiziger, avonturier, ondernemer en spreker ben ik er om je evenement onvergetelijk te maken. Of je nu een lezing wilt boeken voor je motorclub, bedrijf of lokale gemeenschap, ik sta klaar om mijn verhalen te delen en je publiek te inspireren en ook een beetje te vermaken.

Boek nu een lezing via het contactformulier.

Spreker - motivational speaker